Öğrenci Dekanlığı

Duyurular - Öğrenci Uyum Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizleri üniversitemizde geçireceğiniz yıllara hazırlamak ve kampüs yaşamınızı kolaylaştırmak üzere hazırladığımız "MEF Oryantasyon 19 Programı” na davet etmekten sevinç duyuyoruz.

Tüm birimler hakkında ilk elden bilgi alacağınız, olası sorularınızı yöneltebileceğiniz ve diğer fakülte ve bölüm öğrencileri ile tanışacağınız bu program, 14-17 Eylül 2019’da yapılacaktır.

14 Eylül Cumartesi ve 15 Eylül Pazar Günleri, çalışma günlerine ilaveten, öğrencilerimizin üniversiteye kolay erişimi için İTÜ Maslak Metro - MEF ring seferleri için saatler:

İTÜ- MEF: 09:00 - 10:30

MEF-İTÜ: 16:30-17:30

MEF Üniversitesi Ailesi olarak yükseköğretim hayatınız için son derece önemli olan MEF Oryantasyon’19’a ilgili katılımınızı ve sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Oryantasyon Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

16 Eylül Pazartesi günü yapılacak olan fakülteler/bölümler oryantasyon programı ile ilgili sınıf bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Program Sınıf
İlköğretim Matematik Öğretmenliği A109